Lazar Radenković osvojio prvo mesto na Otvorenom prvenstvu Niša, teniseri do 16 godina !

20. novembar 2016. 17:00 Sport Pirot Plus Online

Lazar Radenković, član Teniskog kluba Pirot, proteklog vikenda je učestvovao na Otvorenom zimskom prvenstvu u Nisu, u organizaciji Teniskog kluba Medijana, u kategoriji decaka do 16 godina.

Lazar je bez izgubljenog seta savladao sve svoje protivnike i osvojio ubedljivo pobednički pehar, i sa osvojenim poenima će na jedinstvenoj rang listi Srbije biti medju 10 najboljih dečaka u Srbiji, u konkurenciji do 16 godina.

Ovo je prvi u nizu zimskih turnira koji se igraju u zatvorenim Balon halama, uglavnom na šljaci.

Već početkom decembra, naredno takmičenje, zimsko Dvoransko prvenstvo Srbije za dečake do 16 godina u organizaciji Teniskog Saveza Srbije, gde će Lazar biti medju nosiocima turnira.


Sada slede pripreme u zimskim uslovima, u jedinstvenoj Balon hali u Pirotu, u kojoj Lazar trenira sa Tonijem Denkovićem, a pre svega zahvaljujući Opštini Pirot i Sportskom Centru , koji su dodelili termine za treninge i sparinge, pored redovnih termina Teniskog kluba Pirot.


Inače, Lazar Radenković pored toga što je član Teniskog kluba Pirot, gde i trenira u toku nedelje u grupi, preko vikenda trenira u Nišu, u Teniskoj Akademiji Živković - TAZ, pod budnim okom direktora kluba Nikole Živkovića.