Krupac i Veliko Selo, nestašica vode! Zoran Nikolić: Prekomerna potrošnja, slab pritisak. Tražimo hitna rešenja!

15. jul 2021. 12:16 Gradska hronika Pirot Plus Online

Ne bih da sada izdvajam koji bi direktor, ili neko od gradskih funkcionera, na 38 stepeni u 10 sati kada opeče sunce, izašao iz kabineta gde hladi klima i otišao da  razgovara, ajde neću raspravlja, sa nezadovoljnim meštanima, u ovom slučaju Krupca i Velikog Sela.

Svega može da nema u domaćinstvu  kad je vrelo leto, ali, bez vode nikako.

Zoran Nikolić je došao sa Markom Zlatkovićem, odbornikom iz Krupca, mladim, vrednim čovekom. Bio je ispred Crkve i sveštenik  Đorđe Stevanović i Nebojša Kostić, zamenik predsednika Mesne zajednice , nekoliko meštana i bračni par koji stanuje odmah blizu Crkve.

 S obzirom na dužinu, razgovor smo  podelili na dva segmenta

 Na kraju je direktor došao kod pumpe, gde sam juče razgovarao sa meštanima. Dočekala ga je poveća grupa ljudi!

Sveštenik Đorđe u jednom trenutku tokom razgovora, pohvalio je meštane Krupca za korektan razgovor sa direktorom. Takvih slučajeva nije bilo do sada previše!

Bilo mi je drago. To što smo učinili juče i danas za ove ljude, nastojeći da razumemo njihov problem i to što je uradio danas Zoran Nikolić, direktor  treba poštovati. Da, smatraće neko da to treba tako. Naravno da treba, ali se tako ne događa često. Možda i problem uvek nije tako ozbiljan.

Ako već za neki dan, sve ovo promeni stanje u ovim selima, smatraćemo značajnim.

Da, zaboravio sam. Nikolić je pomenuo i Mali Suvodol, gde treba takođe da se problem rešava, a za Petrovac je  najavio da je u toku rešavanje problema.

To je to!

  Mi u Redakciji smo ponosni. Kako sam pisao juče, naš osnovni razlog postojanja je da informišemo i budemo uz narod i njihove nevolje!