Koalicija za Kraljevinu Srbiju predstavila svoj program za razvoj poljoprivrede

01. jun 2020. 18:20 Izbori 2020 Pirot Plus Online

Lista za Kraljevinu Srbiju na lokalnim izborima je pod rednim brojem 4. Miloš Todosijević, nosilac liste, na konferenciji za novinare istakao je da imaju 1.081 člana i više hiljada simpatizera u gradu.

Ovom prilikom javnosti su se obratili Miloš Todosijević, nosilac liste i kandidati za odbornike Dejan Manić i Saša Đorđević. Oni su predstavili svoj program u predizbornoj kampanji sa posebnim akcentom na razvoj poljoprivrede i oživljavanje sela.

Na samom početku Todosijević je poručio članovima partije i sipatizerima da ne budu obmanuti od drugih stranaka koje se takođe predstavljaju kao monarhističke, s obzirom da su, kako je rekao, jedina stranka koja se bori za vraćanje kraljevine.

-Trenutno krucijalni problem je potencijalna opasnost od naseljavanja migranata u Pirotskom okrugu. Pre desetak dana počeli smo sa prikupljanjem potpisa sugrađana protiv naseljavanja migranata i za sada imamo oko 700 potpisa, izdvojio je Todosijević.

Govoreći o njihovom planu za poljoprivredu Dejan Manić je istakao da je plan napravljen po ugledu na druge kraljevine, u dosluhu sa poljoprivrednim proizvođačima i u skladu sa zakonskim regulativama.

Saša Đorđević je naglasio da poljoprivredni proizvođači u Pirotu treba da imaju apsolutnu prednost na domaćem tržištu, posebno na lokalu.

Miloš Todosijević je dodao da su uzeli primer Kraljevine Španije i žele da se ponovo aktivira udruživanje preko zadruga.