KMF Pirot ubedljiv u komšijskom derbiju!

25. oktobar 2020. 11:58 Sport Pirot Plus Online

Treća futsal liga Srbije

Drugo kolo

Hala Kej

Pirot : KMF Pirot – KMF Akadamac Niš  8:4 ( 1:1)

KMF Pirot : Despotović,  Lz.Filipović, Simonov, Pešić,  Nikolić, Lk.Filipović, Cvetković, Popović, Milošević, Bogdanović, Bandić

Strelci : Marko Popović u 15. i 27.min. Željko Milošević u 24. i 39.min. Miloš Simonov u 26.min. Darko Bogdanović u 27.min. Luka Filipović u 28.min. Pešić u 35.min. za KMF Pirot

M.Stoilković u 15. I 31.min. D.Čumpuroviću 29. R.Babić u 34.min.

Bilo je neizvesno  u prvom poluvremenu.  Nišlije su u tom period bile ravnopravan rival. Komšijski derbi podsetio je na neka ranija vremena.

U nastavku, domaći su zaigrali i za osam minuta napunili mrežu. Da je futsal  zanimljiva igra, a rezultat neizvestan, pokazale su Nišlije. Čumburović  I Stoilković su za dva minuta smanjili na 5:3 i ponovo  meč učinili uzbudljivim.  Da bude i nervoznih trenutka I isključenja, doprinele su nesigurne sudije i delegate, vi iz leskovca. Srećom, akteri su igrali korektno što je doprinelo da do kraja utakmice gledamo  kvalitetnu igru.

Domaći su zasluženo slavili ubedjivim rezultatom. Trener Slobodan Ristić kaže da je njegov tim igrao dobro, bez obzira na brojne probleme koje ima zbog odsutnosti fudbalera ali i igara u ekipama koje se takmiče u Zoni Istok.

Utisak je da bi Milan Tošić i Slobodan Ristić, ovu ekipu pripremili za mnogo bolje rezultate ,da treniraju redovnije i, naravno, kada bi, što je teško, odlučili da igraju samo futsal! Pirotskom timu nedostajali su najbolji igrači Dušan Krstić I Miloš Pejčić.