KK Pirot: Stigao i Raičević, čeka se Kosanović i još jedno pojačanje

30. avgust 2014. 08:14 Sport Pirot Plus Online

U Košarkaškom klubu Pirot dani posle izbora novog rukovodstva i trenera, sve protiče u nastojanjima da se obezbede uslovi da Pirot bude na nivou prošlosezonskih rezultata. Izvesno je da je , bar za sada mladi trener Mihajlo Mitić, u težoj situaciji od svog prethodnika Zorana Petrovića. Ekipu su napustili Vladislav Stanisavljević i Miloš Milovanović, kapiten Miodrag Stojanović se izmedju igre pod koševima i posla u Tigar tajersu, odlučio za rad u jednoj od najboljih srpskih firmi. Uz to , Borko Djordjević, mladi centar, ipak će nastaviti školovanje na koledžu u SAD!

Mihajlo Mitić, sa svojim saradnicima Milanom Todorovićem i Milanom Stavelom, napravio je program rada koji podrazumeva u prvoj fazi treninge u dva termina, prepodne pod nadzorom Milana Stavela na fizičkom planu i uveče u Hali.

Posle Marka Gaćinovića odličnog igrača koji je pojačao tim, ovih dana stigao je još jedan plej, Nikola Raičević, koji je igrao u Alelsincu. Mihajlo Mitić, kaže da su prava pojačanja, medjutim, time nije "napunio roster"!

"Očekujemo Predraga Kosanovića svakog dana, kao i još jednog igrača na poziciji 4 ili 5. Time bi iscrpli Budžet! Preostaju nam kombinacije , da neke igrače koristimo na dve pozicije. Pored pomenutih tu su Mukanović,Filipović,Mladenović, Čolić, kao i mladi Vasić , Stojanović ... Bez obzira na to, prisustvo proverenih igrača nam daje nadu da ćemo i ove sezone biti ozbiljan rival svima!

Prva provera je u subotu u Nišu, mada ćemo utakmice tek igrati . Planiramo i učešće na dva turnira. Nisam zabrinut, nadam se da ćemo Todorović, Stavel i ja, uraditi naš deo posla da pripremimo tim. Igrači marljivo rade, atmosfera je dobra i nema razloga da ne budemo optimisti, završio je mladi trener , rodjeni Piroćanac, Mihajlo Mitić.