KK "Pirot" nastavlja takmičenje u prvenstvu Druge muške lige ove subote. "Ukrstiće koplja" sa ekipom "Spartak Office Shoes" iz Subotice

14. januar 2022. 11:00 Sport Pirot Plus Online

Druga muška liga, Grupa B

13.kolo 

Pirot : KK "Pirot" - KK "Spartak Office Shoes" Subotica

Hala Kej, 18h

Ovog vikenda počinje drugi deo prvenstva za košarkaše. 

Ekipa KK "Pirota" u 13.kolu Druge muške lige u debi utakmici dočekuje ekipu "Spartak Office Shoes" iz Subotice, a tim povodom je danas održana konferencija za novinare u prostorijama kluba. 

Situacija u ekipi nije na zavidnom nivou, moglo se zaključiti iz izlaganaj trenera Zorana Milovanovića. Zdravstveni bilten igrača nije dobar, ali on i uprava kluba očekuju pozitivan ishod predstojećeg meča, jer se prethodnih nedelja dobro treniralo. 

Iako su protivnika u prvom delu prvestva pobedili, ne smeju lako pristupiti ovom meču. "Spartak" je sada potpuno nova ekipa, kaže Milovanović. 

Publika je uvek bila šesti igrač našoj ekipi, rekao je Dušan Filipović i pozvao najvijače i ljubitelje košarke da ih podrže na početku još jedne borbe u prvenstvu. 

Biće ovo uzbudljiva utakmica odmah na početku takmičenja... Obe ekipe su u samom vrhu tabele i pobeda je preko potrebna i jednoj i drugoj ekipi.