Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.05.2019. | objavio Plusonline

0

Kazne za nekontrolisano odlaganje gradjevinskog otpada

Iz Gradske uprave Pirot obaveštavaju da je prilikom obilaska terena uočeno da se u širem području grada na više lokacija nekontrolisano odlaže građevinski otpad, često i na poljoprivrednom zemljištu, čime se uništavaju obradive površine i degradira životna sredina.
Podsećamo da je Skupština grada Pirota donela odluku kojom je određena lokacija „Drvarnik“ za skladiranje građevinskog otpada (na 4.kilometru od Prisjanskog naselja prema selu Prisjan) i na kojoj se odlaganje ne naplaćuje.
Upozoravaju se investitori, izvođači i građani koji izvode građevinske radove da sav građevinski otpad odvoze na predviđenu lokaciju.
Кomunalna ispekcija i inspekcija zaštite životne sredine će protiv onih koji odlažu građevinski otpad van predviđene lokacije podnositi prekršajne naloge prema odredbama Odluke o komunalnom uređenju. Za nepoštovanje ove odluke predviđene su sledeće novčane kazne:
• fizička lica 8.000 dinara
• preduzetnici 15.000 dinara
• pravna lica 30.000 dinara

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline