Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kamera ne miruje

Objavljeno 22.08.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera (nikada) ne miruje! Nišavom i dalje plivaju uginule ribe; konačno, sredjuje se “kavez”, a okolo…; “Higijena” posle utakmice…

  Radujemo se vašim javljanjima, s nestrpljenjem čekamo vaša pitanja. Smatramo da tako zajedno pokazujemo brigu da nam u gradu bude prijatnije.

  Evo nekoliko primera.

 Juče popodne zvao me prijatelj, ribolovac. Pojavile se ponovo uginule ribe. Tamo preko puta Prvog maja. Ponovo.

  Da kažem, u Leskovcu radi čovek koji brine o ribljem fondu na potezu Niš – Leskovac – Vranje – Pirot. Obećao je da će doći u petak. Tanja Vidanović nam je kazala da će sutra biti uzeti uzorci iz Nišave.

……………………………………………………………………………

   Naš sugradjanin bio je vredan i sinoć poslao poruku i “dokazni materijal”. Hvala!

Nenade, ovo je slika jutarnje pranje podloge gumene trenerske klupe. Kavez je opšiven. Drvored je u liniji uradjen, a ulazna kapija je sredjena posle četrdeset godina. Bojenje nije završeno zato što  nisu obezbedili zaštitnu boju. Kad obezbede nastavljamo!

Evo fotografija!

………………………………………………………………………………

        Juče sam prošetao, po navici, do Stadiona. Nisam očekivao da ću zateći tragove, smeće, novine, posle nedeljne utakmice.

     I detalj koji mi se posebno nije dopao. Dečica su u “kavezu” učila da igraju fudbal. Sa njima trener Miloš Nikolić. Tu su i roditelji. Pitao sam se da li će na pravi način ova deca biti vaspitavana. Verujem da im je u dvorišu kuće gde žive mnogo uredjenije i lepše. Ovde nije.

     Nema komentara. Neka odgovore oni kojima ovo ne smeta! Nije loše da posle utakmice ovi što primaju platu dodju da provere kako izgleda Stadion posle utakmice!!!

………………………………………………………………………………..

 Pre neki dan bio sam na Keju. Samo ću  nekoliko detalja da vam pokažem.

Prvi

 Neko je palio suvu travu tamo preko Železničkog mosta. Neka odgovorni vide! Da se ne rasplamsa i onda, biće belaja.

Drugi

 Kod Pešačkog mosta ponovo je izvadjen saobraćajni znak. Ništa novo. Ali dokle!

Treći

 Da li je moguće da u zemlji najboljeg tenisera na svetu, teren bude u korovu i da igraju samo “matori”! Moguće je. Sve je moguće!

…………………………………………………………………………………………………………

        Evo  detalja koji takodje komentarišete. Naime  gradilišta na sve. Negde se započelo i… stalo. Slaviša Svilarov je pre neki dan objasnio zbog čega.   Razlog što  I kasne radovi na na trotoaru u Ulici Lava Tolstoja  , kako je rekao, Leskovčani zastali  u organizaciji posla.

   Juče smo ih videli, stigli su. Danas smo ih snimili. Užasno je toplo, ljudi rade !

 Materijala ima još! Neka postane za naredne dane! Šaljite i dalje. Postavićemo. Pišite!

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline