Kamera ne miruje! Pirot, uskoro, ponovo veliko gradilište. Počelo je ! Park kod Železničke stanice, Naselje Radin Do, Prvomajska ulica...

05. april 2019. 11:20 Gradska hronika Pirot Plus Online

Prvi meseci svake godine koriste se pored ostalog i za projekte, raspisivanje javnih nabavki, odredjivanje nadzornih organa, izbor izvodjača...

S obzirom da je većina poslova završena, gradjevinska sezona je već krenula. Pored radova na asfaltiranju ulica, vodovodne mreže, Komunalac je nastavio da ulepšava parkove.

Naša kamera i danas nije mirovala. Idemo od Železničke stanice. U parku koji je Komunalac krajem prošle godine u većem obimu uredio, sada su u toku zemljani radovi, sadnja cveća, niskog rastinja.

U Naselju Radin Do, kod Stolara uveliko se radilo na zameni vodovodne mreže, u toku su radovi na potpornom zidu, kako bi se omogućilo asfaltiranje ulice, koja će uz to biti i proširena.

U Prvomajskoj ulici, Javno preduzeće Vodovod i kanalizacija zamenilo je kompletnu vodovodnu mrežu. Pri kraju su asfalterski radovi .

U nedavnom razgovoru sa Vladanom Vasićem, razgovorali smo i o investicijama, radovima u gradu i selima. O tome ćemo narednih dana.

Kamera nije mirovala u rukama našeg prijatelja.Poklanjamo vam fotografiju, najlepše drvo u gradu!!!Malus floribunda - japanska jabuka.