Kakva idila Sajam knjiga na prolećnoj kiši! Igra kiše, svetiljki i asfalta!

03. april 2021. 06:27 Društvo Pirot Plus Online

Kiša me sinoć  "uhvatila" na Keju! Požurio sam, pešak sam bio,  kroz Save Kovačevića, trgom da stignem na Sajam knjiga, dok se svetla nisu pogasila. Jeste  se baš "upadala" kiša, bio sam sav mokar, ali u tome je bio "štos"!  

Sajam knjiga na prolećnoj kiši! (ovo prolećna uzmite uslovno, bilo je "sveže")

  I evo , kako je sve to izgledalo!

   Više ne znamo šta može, a šta ne. Sajam na otvorenom može. Fudbal na otvorenom ne može. Sajam na otvorenom može, terase kafića ne može.

   Ma ok. "Nek se pleše"!  Čuvajte se, da ste vi živi I zdravi. Birajte vakcinu, donesite odluku, a za to vreme svratite da posetite i ove ljude ispod ovih novih "kabina" odnekud iznajmljenih!

    Dok sam snimao, nešto mi "protrča" kroz glavu da treba "sajmovati" još po nešto. Ali o tome, kad na mom storiju započnem jedan novi serijal Ne, ne ono "familija" i "brat moj" bio je to štos da vas privučem. Ovo će se zvati drugačije.

 O tome sam razmišljao sakriven ispred pošte dok  sam čekao zeta Nikolu da me ovako pokislog, odveze "u toplo"!

   Za to vreme iskoristio sam detalje koji uvek uspevaju. Jeste da nemam one fotoaparate sa onim rogom napred , ali me mog Samsung s20 ne izdaje. Kada može noinar velike televizije da snima telefonom , zašto mi "mali" mediji ne bi mogli.

    Uvek je dobra kombinacija , kiša, igra svetala i vlažni asfalt.

    Evo ,,samsungirao,, sam !

     To je bilo za sinoć. Nisam stigao da postavim. Moj novinar je primao drugu dozu vakcine i nije mu bilo do montaže.

   Zbog toga postavljamo sada !

   Žurim. Vidimo se kod kanala u 12 !