Kako je Milan Djorić, sekretar FK Žarkovo, očitao lekciju "birokratiji" - "komandantu" i "komesaru"!!!

23. avgust 2019. 12:00 Sport Pirot Plus Online

Radnički u nedelju igra u Beogradu sa ekipom Žarkova. Juče smo objavili najavu utakmice, bila je danas Konferencija za novinare. U okviru priprema za utakmicu, juče smo, kakva je praksa, poslali mejl FK Žarkovo, sekretaru Milanu Djoriću!

………………………………………..................

Vidite sve lepo na mejlu. Kada je poslat i koji je sadržaj. Obično nam se ljudi, posle ovakvih mejlova jave telefonom, ili pošalju broj telefona čoveka kome naš saradnik treba da se javi. Bilo je tako i uoči meča sa Sindjelićem. Bili smo prijatno iznenadjeni. Istog dana, u 17,09 h stigao je odgovor iz FK Žarkovo. Pisao je sekretar Milan Djorić.

……………………............................

Kakva profesionalnost. Korektnost!

Milanu Djoriću poslali smo odgovor:

Poštovani gospodine Djoriću,

Obradovan sam sadržinom Vašeg odgovora. Vratili ste mi veru u ljude koji rade u fudbalu. Neprijatnosti koje doživljavam od ljudi zalutalih na Stadion kraj Nišave, maltretiranje i prostakluk, doprineli su da sam sve više počeo da razmišljam da ne radim više posao koji s ljubavlju radim 40 god.

Vaše reči daju mi nadu za fudbal , da za moj Radnički ima nade.

Nadam se da će jednog dana doći neki drugi ljudi, poput Vas, i podsetiti nas na neka ranija vremena.

Dobrodošli u Pirot. Verijem da će tada imati gde da vas pozovu na kafu, neke dobre i vaspitane osobe!

Srdačan pozdrav! Želim Vam svako dobro!

Nenad Paunović, novinar

…………………………...........................

I šta sad!?

Da li svemu ovome treba nešto dodati!? Treba, naravno utoliko da su “maske pale” i da je sada sve jasno odakle ova hajka na novinara.

Istinu na sto!


  • Raniji predsednik Radničkog i “birokratija”, da bi “odgovorili” za kritičke tekstove o njegovom radu (angažovanje pv da radi sajtRadničkog, dovodjenje 25 igrača iz drugih klubova u podmladak… itd) smislili su da “birokratija” uz podršku vlasnika Sekjuriti objavi hajku protiv novinara!

  • Nešto kasnije “birokratija” je postao “saradnik” pv sa utakmica i “komentator” dogadjaja u Radničkom citirajući izjave (… kako nam je rekao … ha, ha,) i tako počeo “sam sa sobom” da razgovara i citra svoje “mudro”…!

  • Portal pvobjavljuje tekstove o privatnim detaljima iz nabliže okoline “birokratije” (čitajte ko je DIVA turizma) i tako se revanšira za onemogućavanje našeg Portala da normalno radi, ali i za “izveštaje” i razgovore “sam sa sobom” na stranicama pv!!!


“Komandant” jedine pirotske agencije nedavano je imao akciju u Projektu “Znanjem do posla”! Na naše pitanje zašto drugi mediji nisu pozvani, osim pv u “Osveženju” nam je rečeno da je jedini “komandant” agencije u Pirotu “naredio” da se pozove samo pv i niko više.

  • A zašto baš tako? Pitate se vi i odmah odgovarate. Funkcioniše “tajna veza” “birokratija” – pv – “komandant”. Pridružio se u medjuvremenu“komesar”.


……………………………......................

Eto zbog toga doživljavam strašnu torturu na Stadionu. Slobodan pristup atletskoj stazi imaju ulični fotograf koji, takodje čini “birokratiji” tako što mu slika bližu okolinu i postavlja na svoj FB i onaj potrčko koga šalje da izveštaj o Radničkom sa utakmice popuni fotografijama, a tekst će naravno da napiše “saradnik”! Uostalom pogledajte oba portala i izveštaje sa utakmice protiv Zlatibora. Kakav je ugao fotografisanja na našem, a kakav na pv.

………………………………..............................

Eto, zbog toga smo bili oduševljeni, reagovanjem sekretara FK Žarkova, GOSPODINA MILANA DJORIĆA. Kad ne možemo ovde u našoj avliji da dostojanstveno radimo svoj posao, drugi to razumeju i reaguju na častan način. I još ovo, FK Žarkovo iz beogradskog naselja, po rezultatima je “MALI KLUB” u odnosu na FK Radnički Pirot.

Medjutim, FK Žarkovo je VELIKI KLUB – ima VELIKE LJUDE.

Šta reći o našem dragom Radničkom. VELIKI KLUB – MALIH LJUDI!

…………………………………...................

Da stavim tačku na ovu sramotu koja dugo traje! Tri godine!!!

Razmisliću do iduće nedelje šta mi valja činiti. Morao sam da onako reagujem kako sam reagovao na Stadionu da bih zaštititio profesiju i svoju ličnost. Morao sam da vam napišem istinu o svemu. Hvala vam za strpljenje.

I ovo danas je ISTINA!

Medjutim, granica postoji. Ne bih želeo da Marka i fudbalere na bilo koji načinoštetim, jer zaslužuju da se o njima piše.

Podsećam, reagovao sam kao rodjeni Piroćanac, smetalo mi je, da se Stadion uredi, zarad nas Piroćanaca, da se ne brukamo, bio je sav u korovu!

Tako reagujem i zbog primitivizma (koji ima pozadinu, i to sam vam objasnio), koji nanosi veliku štetu ugledu jednog Kluba bogate tradicije.Predsednik Metalca iz Gornjeg Milaniovca, predstavnici iz drugih klubova koji dodju u Pirot, zbog ove “trojke” odneli su i nosiće utiske koji ne dolikuju namaPiroćancima.

Dok “trojka” predstavlja Radnički – “birokratija”, “komandant” i “komesar” koju podržava pv ružna priča širiće se Srbijom.

U toj priči ne želim da učestvujem! Znam dobro ko je Radnički. Znam dobro šta vi i kakve ljude zaslužujete!

Milan Djorić, ljubazni sekretar FK Žarkovo, podelio je lekciju ljudima koji lutaju Stadionom kraj Nišave brukajući sve vas i brojne generacije našeg Kluba!