Kad zaigraju Neca i Laza, kao mali Španac Jamal! Relaks i Vodovod zaista najbolji!

10. jul 2024. 15:00 Sport Pirot Plus Online

Pretposlednjeg dana turnira Vidovdan 2024 nije manjkalo uzbuđenja na mini-pič terenu u naselju Prčevac. Program su otvorili najmlađi, utakmicom za 3. mesto. Ekipe Libero i Lavovi odigrali su izjednačenu utakmicu i dugo je rezultat bio nerešen, ali tada pogotkom u poslednjim trenucima meča Petra Minčića ekipa Lavovi osvaja 3. mesto na turniru pobedom od 3:2.

Najmanje uzbuđenja viđeno je u polufinalnim utakmicama starijih juniora. Ekipa MZ Barje je savladala Frizerski salon Jarni sa 4:0, a najzaslužniji za pobedu svoje ekipe je Ilija Đorđević koji je postigao 3 pogotka.

U drugom meču malo više uzbuđenja, iako rezultat ne govori tako. Šraf šop je pobedio ekipu Signalizacija put sa 8:3 i to pravom blickrig završnicom gde su od 35. do 38. minuta postigli čak 4 pogotka. Najbolji pojedinac utakmice, a svakako i celog turnira u juniorskoj konkurenciji, Strahinja Marinković, postigao je čak 5 pogodaka na ovoj utakmici.

U seniorskoj konkurenciji u prvoj polufinalnoj utakmici ekipa JP Vodovod je savladala najprijatnije iznenađenje turnira, ekipu Kamenorezačka radnja Denčić sa 2:0. Poveli su formalni domaćini početkom drugog dela igre i od tada na scenu stupa Milan Nikolić "Čilavert", koji svojim odbranama, kao u najboljim danima KMF Pirot, ne dozvoljava protivniku izjednačenje. A, kada je ekipa Kamenorezačke radnje Denčić krenula na sve ili ništa, sa 5 igrača u polju, dalekometnim udarcem preko celog terena stavlja tačku na ovaj meč svojim pogotkom.

U drugom polufinalu Kafe Relaks je savladao goste iz Dimitrovgrada, ekipu Nidža trans sa 4:2. Utakmicu je otvorio sjajnim udarcem Lazar Manić, gosti se uporno vraćali u rezultatski egal, ali imala je ekipa Kafe Relaks u svojim redovima više raspoloženih igrača, a jedan od njih bio je i trenutno najbolji strelac turnira Nemanja Nikolić koji je sa dva pogotka odveo svoju ekipu u zasluženo finale.

Turnir se završava večeras.