JYSK otvara svoju prvu prodavnicu u Pirotu!

14. septembar 2021. 08:13 Gradska hronika Pirot Plus Online

Nakon šest meseci radova, ove nedelje otvara se JYSK prodavnica u Pirotu.JYSK otvara svoja vrata u četvrtak 16.09.2021. u 10:00 časova i to je nešto što sigurno neće proći nezapaženo.

Otvaranje će se slaviti sledećih nedelju dana, do 22.09.2021. i to ne samo sa odličnim popustima i ponudama već i poklonima za kupce kao što su jorgani i dušeci za prvih 100 kupaca kao i na dan otvaranja recikliranim torbama za kupovinu My Blue bag za svakog kupca.

„Naša prodavnica u Pirotu je jedna od najlepših koju sam video. Poseban fokus biće na studiju dušeka i asortimanu nameštaja i dekoracija koji je posebno dobro naglašen u modernoj prodavnici uređenoj prema skandinavskom konceptu.Siguran sam da će kupci imati inspirativno iskustvo kupovine, izjavio jeMiodrag Zdravković, District menadžer u JYSKu.

JYSK je međunarodni lanac prodavnica sa skandinavskim korenima koji prodaje sve za dom a povodom otvaranja u Pirotu zapošljava  8 novih radnika.

Nedavno jena tržištu Srbije JYSK predstavioi novi XL formatprodavnice u Novom Sadu, a otvaranje prodavnice u Pirotu se događa neposredno pre početka velike rođendanske kampanje povodom obeležavanja 10 godina poslovanja JYSKa u Srbiji.

Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979.godine, a danas JYSK ima preko 3,000 prodavnica i 26,500 zaposlenih u 50 država. U vlasništvu je porodice danskog trgovca Larsa Larsena, koja poseduje nekoliko kompanija sa ukupnim godišnjim prometom od 4,8 milijardi EUR. JYSKov promet iznosi 4,1 milijarde EUR.

Više informacija o JYSK ponudama povodom otvaranja u Pirotu možete da pronađete na stranici JYSK.rs.

*PR tekst