Juniorska ekipa GK "Soko 2011" osvojila prvo mesto na Prvenstvu Srbije u sportskoj gimnastici

24. maj 2021. 09:00 Sport Pirot Plus Online

Na jučerašnjem Prvenstvu Srbije po kategorijama u slobodnim sastavima u muškoj sportskoj gimnastici u Novom Sadu, najprestižnijem gimnastičkom nadmetanju u organizaciji Gimnastičkog saveza Srbije, Gimnastički klub "Soko 2011" predstavljala je po prvi put juniorska ekipa u sastavu Mihajlo Milošević, Nemanja Manić i Andrija Petrović. U kategoriji juniora naša ekipa ostvarila je sjajan rezultat osvojivši 1.mesto ekipno, dok je Mihajlo Milošević uspeo da osvoji bronzanu medalju u višeboju što predstavlja svojevrstan uspeh. 

Naši sportisti su uspeli da višegodišnji kontinuiran rad pretvore u uspeh i da od najmlađih pionira od pre nekoliko godina stignu do zlatnog sjaja u juniorskoj konkurenciji u najjačem rangu takmičenja.   Takmičare na ovom takmičenju predvodio je Stevan Stefanović, dok je Slobodan Stefanović bio delegiran u svojstvu gimnastičkog sudije na krugovima ispred Gimnastičkog Saveza Srbije.

Za dve nedelje naše gimnastičarke očekuje isti nivo takmičenja - Prvenstvo Srbije u Kostolcu gde će naš klub imati predstavnice u svim kategorijama.

*Tekst i foto GK "Soko"