Još jedan zapažen nastup pirotskih gimnastičarki

07. jun 2021. 11:13 Sport Pirot Plus Online

Prošlog vikenda u Kostolcu održano je Prvenstvo Države po kategorijama u ženskoj sportskoj gimnastici. Gimnastički klub "Soko Pirot" imao je 11 predstavnica u 3 različite kategorije.

Prvi put su nastupili sa mladom seniorskom ekipom koja je zauzela 3. mesto ekipno u sastavu Nadja Panić, Milica Golubović,Emilija Nikolić i Nikolina Ilić.  Najbolji pojedinačni plasman u višeboju seniorki zauzela je Milica Golubović sa 4. plasmanom u konkurenciji 16 seniorki dok je Nadja Panić zauzela 7. mesto. Emilija Nikolić i Nikolina Ilić dale su sjajan doprinos svojim vežbama i pokazale puno prostora za dalji napredak.

Najmladje  učesnice u  kategoriji pionirki ostvojile su 2.mesto ekipno u sastavu Maša Djigov, Vera Gligorijević i Iva Vidaković gde su pokazale da imaju velikog potencijala za budućnost.

Kadetkinje su ostvarile 4.mesto ekipno u sastavu Dajana Živković, Helena Manić,Lena Marinković i Nikolina Aleksić .

Naše takmičarke su pokazale dobre nastupe na ovom prvenstvu i predstavile su klub i Grad u najboljem mogućem pogledu na sportski način kako na jučerašnjem takmičenju u višeboju tako i u finalu na spravama danas.

*Tekst i foto GK Soko