Jelena Đorđević: Avanturistički outdoor fest Jerma je protekao odlično, pravimo planove za sledeći

23. avgust 2019. 14:00 Društvo Pirot Plus Online

Posle još jednog uspešno realizovanog Avanturističkog outdoor festivala Jerma, koji je održan od 14. do 18. avgusta u kanjonu reke Jerme, Jelena Đorđević iz Udruženja Avanturistička mreža, koje je glavni organizator, gostujući u studiju Naxi Plus radija govorila je o utiscima.

Utisci i organizatora i učesnika su fenomenalni, kaže Jelena Đoršević i ističe da je učestvovalo oko sto ljudi iz Srbije, Makedonije i Hrvatske, a u organizaciji ovog kompleksnog događaja bilo je 50 ljudi. Pet dana učesnici outdoor festa imali su priliku da učestvuju u različitim turama - planinsko trčanje, sportsko penjanje, ulazak u pećinu, joga, hodanje na balansirajućoj traci, biciklističke ture, a posebno je bogat sadržaj bio pripremljen za decu.

Prema njenim rečima ove godine želeli su da više aktiviraju porodice sa decom, u čemu su po svemu sudeći uspeli jer je učestovalo mnogo dece.

Ovih dana sumiraju utiske i već planiraju sledeći outdoor fest, najavila je Jelena Đorđević, predstavnica Udruženja Avanturistička mreža

*Foto: Igor Đorđević