„Jedinstvo“ Pirot lagano do bodova. Samo tri gola u mreži Zaječaraca

22. septembar 2019. 14:20 Sport Pirot Plus Online

Zona istok

6.kolo

Pomoćni teren Gradskog stadiona

Nedelja, 22. septembar , 11 h

Pirot: FK ”Jedinstvo” – OFK “019” Zaječar 3:0 (2:0)

Strelci: Mančić, Milošević, Osmanović

FK “Jedinstvo” : Đorđević, Petković, Pešić, Pejčić, Krstić, Kostić,Dragićević (Jovanović), Filipović (Jocić), Mančić, Milošević (Ćirić), Osmanović.

Rezerve: Ćirić, Milojević, Jocić, Jovanović.

Da je bilo samo malo više želje i zalaganja mogli su fudbaleri Jedinstva da mnogo ubedljivije savladaju prilično slabu ekupu iz Zaječara koja je doputovala u Pirot bez rezervnog sastava. U prvom poluvremenu Novomalci su pružili sasvim solidnu igru ne dozvolivši protivniku da ozbiljnije ugrozi gol Nemanje Đorđevića. Već u petom minutu Mančić je zatresao mrežu gostiju. Petnaestak minuta kasnije u listu strelaca se upisije Milošević. Očekivalo se da će domaći fudbaleri agresivnije napadati i povećati vođstvo, ali na poluvreme se otišlo sa smo dva gola razlike. Nastavak utakmice nije doneo igru Jedinstva koju su navijači očekivali, kao da su se domaći zadovoljili vođstvom od dva nula. Tek u šesdeset prvom minutu Osmanović povećava na tri nula, a bleda, neubedljiva igra domaćih se nastavlja. Ipak bodovi ostaju u Pirotu, mada je Jedinstvo danas propustilo priliku da izrešeta mrežu protivnika.

Šef stručnog štaba Jedinstva, Stanko Nedeljković, takođe smatra da njegovi igrači nisu pružili maksimum, ali je svakako zadovoljan pobedom na čemu im je čestitao.