Izvodi iz Presinga! Budžet, Vladan Vasić: do kraja godine oko dve milijarde i sedamsto. Ne dugujemo, nemamo kredite, trenutno na računu preko 400 miliona dinara!

14. jun 2024. 13:05 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Kako smo i očekivali, jučerašnji Presing sa Vladanom Vasićem izazvao je veliko interesovanje, ali i reakcije.

Ono što je bio naš cilj, da poštujući vas dragi sugrađani, ali i sve vas koji pratite naš Portal, ma gde bili, bio je da vam omogućimo da od prvog čoveka grada saznate informacije, stavove, viđenja za sve ono što smo mi smatrali da će vas interesovati.

Razgovor je protekao na izuzetno profesionalan način sa obe strane. Onaj ko je očekivao tapšanje po ramenu, ili uvrede i svađe, grdno se prevario.

Nisu nas interesovali, a tako će biti i dalje, ni pozicija, ni opozicija. I jedni i drugi neka traže drugačije načine ili neke druge medije za to.

S obzirom da je Presing trajao skoro 70 minuta, već po ustaljenoj praksi, izdvajaćemo segmente iz razgovora za koje smatramo da će biti posebno interesantni za vas i koje ćete moći da analizirate.

 Očekujemo reakcije na sve što budete čuli.

Prva tema koju izdvajamo je Budžet. Veoma zanimljiva po svemu. Po značaju, naravno, jer se radi o novcu koji najvećim delom izdvajate vi!

Sledeća tema: Projekti 2024 - 2028.