Izveštaj sa utakmice za milion i trista pedeset hiljada "dolara"!

11. jun 2020. 12:09 Sport Pirot Plus Online

Ne znam kako ćete me razumeti, ali više neću da ćutim i trpim! Gutao sam, bio maltretiran, negodovao sam, gledajući, ali i čitajući sve i svašta, sve i svašta. (namerno)

Da li je zato izmišljena IT tehnologija, svi ovi silni portali, sajtovi, fejsbuci, instagrami, da ljudi mogu da ostavljaju "svakakve  tragove"!?

Da ironija bude veća, oni za to godišnje dobiju 1.350.000 dinara I nije im neprijatno.

Ne znam kada ovaj čovek dolazi i da li zaista dolazi na fudbal, košarku… Kažu moji iz Radija, nema ga na mnogim dogadjajima, a onda, gle čuda, na njegovom Portalu bez imalo crvenila i muke u duši, izadje uz nečiju "pomoć" -  notorna autorska laž!

Smatram sebe dovoljno naučenim svih ovih godina da  te izveštaje sa dogadjaja gde se bore naši fudbaleri, košarkaši, Uki, Sale, napišem dostojno njihovog truda i vrednosti.

Bilo bi me sramota, da izmišljam.

Do sada sam mogao da pokažem stotine njihovih lažnih izveštaja. Nisam, jer sam smatrao, da će osoba shvatiti da nije pošteno prema sportistima, ali I prema vama koji mu navodno verujete.

Ovo je sramni izveštaj sa jučerašnje utakmice Radničkog i Zemuna. 

Od početka do kraja, užas. Bez podataka, bez forme koju ima izveštaj, polupismeno, toliko ispod linije, da je vreme da neko upita ovog čoveka i te ljude koji mu ovo pišu, dokle ćete se bre brukati.

Ništa više.

Vi pročitajte, ako sam nešto loše napisao, prihvatam krivicu.

 Ovo je izveštaj Pirotskih vesti sa jučerašnje utakmice.

 Autor- (nepoznat !) Znam ko piše, ON ili ONA!

Izveštaj sa utakmice RadničkI - Zemun  - PV  LINK

 (U ime Piroćanaca izvinjavam se izuzetno inteligentnoj osobi, Dejanu Čelaru, kako je preneta njegova izjava !)