Izuzetan uspeh učenika Ekonomske škole Pirot

11. april 2022. 10:00 Društvo Pirot Plus Online

Učenice Ekonomske škole Pirot Jovana Jenačković i Anđela Đorđev ostvarile su izuzetan uspeh ovog vikenda na Republičkim takmičenjima za učenike ekonomskih škola.

Pravno-poslovna škola iz Niša, bila je domaćin Republičkog takmičenja iz matematike za učenike ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i turističko-ugostiteljskih škola Srbije, 8.i 9. aprila 2022. godine. Na takmičenju je učestvovalo ukupno 70 učenika sva četiri razreda iz 26 srednjih škola.

Učenica prvog razreda Ekonomske škole Pirot, Jovana Jenačković osvojila je ubedljivo prvo mesto i ostvarila impresivan rezultat od maksimalnih 100 bodova, jedina u svim kategorijama. Njen mentor je profesorka Mila Nikolić.

Ovog vikenda je održano i Republičko takmičenje iz računovodstva. Takmičenje je održano 8. i 9. aprila 2022. godine u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Kikindi.

Učenica Ekonomske škole Pirot, Anđela Đorđev ostvarila je izuzetan rezultat i osvojila drugo mesto na ovom Republičkom takmičenju. Mentor učenice je profesorka Ivana Milivojević.

Ovo je još jedna potvrda da se u Ekonomskoj školi Pirot neguje predanost radu nastavnika i učenika iz svih predmeta, kako stručnih tako i opšteobrzazovnih. Ovi rezultati su svakako motivacija i podstrek za dalji rad i zalaganje.

*Foto: Ekonomska škola Pirot