Izbori 20,45h - Stižu prve cifre, da li se pobednik nazire?! Nada poslednja umire!

21. jun 2020. 21:42 Izbori 2020 Pirot Plus Online

Oduvek sam  voleo  da radim kada je “frka”, kada je gužva, neizvesnost. To podiže adrenalin i pokazuje novinarski nerv. Iz Gradske uprave krenuo sam do nekih od “današnjih” izbornih timova.

  Još nije gotovo. Treba videti kako im je i šta očekuju. Kada bude sve jasno, biće to drugačija priča.

  Tu blizu njih, na veznom traktu  su i Najbolje za Pirot. Ajde da vidimo šta će za njih biti najbolje.

 Svratio sam i u prostoriju gde sede odbornički kandidati.

Nekako odbornički kandidati nisu bili govorljivi ili su oprezni?!

Žureći , zastao sam ispred Odeona. Nisam primetio izbornu atmosferu.

Na putu za Redakciju svratio sam kod komšija. Radna atmosfera. Pokušavam da malo razgovorim te mlade ljude. Neki od starijih baš i nisu bili oduševljeni mojim ulaskom. Jedan je prednjačio. Zamalo da izvučem deblji kraj. Ali, zar je bitno? Svi oni igraju i nestanu, ja još uvek radim.

Evo kako je bilo. Incident, kada je ON gurnuo vrata izbaciću, spremam kompletan “elaborate” o liku i delu tog čoveka. Sada to nije bitno. Važni su izbori.

Ona nije mogla da promakne mom oku. Olja Petrović, lepa Piroćanka, biće najverovatnije, ili sigurno, poslanica SNS. Iskreno verujemo da uz lepotu ide i znanje i da će nas predstavljati bolje od ranijih poslanika.

Vladan Vasić, kandidat za  gradonačelnika, 17 godina pobedjuje na izborima. Četiri pobede, da li će ovo biti peti veliki uspeh njega I njegove sledbenike?

U prostorijama Socijalističke partije Srbije prikupljaju se rezultati.

Vidojko Panajotović nam je rekao da iz minuta u minut dolaze rezultati i da je zadovoljan onim što do sada imaju. Kako je istakao, imaju par mesta u selima gde su pobedili, još čekaju rezultate iz grada, ali očekuje da rezultati ne budu manji nego što je to bio slučaj na prethodnim izborima.

Uskoro, pratite nas i prve nezvanične rezultate!