Iz KK Pirota otišlo deset igrača, dogovorena saradnja sa šestoricom pojačanja. U novembru se vraća Lazar Rašić. Večeras treća provera protiv niškog Fer pleja

05. septembar 2018. 10:00 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica

Pirot – Fer plej Niš

Hala Kej 18 h

Košarkaši Pirota igraju večeras, sreda, 5. septembar treću trening utakmicu. Posle Napretka iz Aleksinca i Napretka iz Kruševca, ekipa trenera Marka Spasića sastaje se sa niškom ekipom Fer plej, članom Srpske lige .

Prema rečima Dušana Dimitrijevića, predsednika Kluba, odlučeno je da ugovore sa našim Klubom od novajlija potpišu Nemanja Mitić (Leskovac), Petar Skoknić (Beograd), Stanko Ilić ( Beograd), Vuk Živanović (Novi Sad) i Strahinja Stanković (Akademija Minhen ). Odlaskom Ivana Pendića u Portugaliju, pronadjena je zamena, u Pirot sutra dolazi Nikola Djurdjević (Srbobran).

Dobra vest za ljubitelje košarke da će se u Pirot ipak vratiti najbolji pirotski košarkaš Lazar Rašić. Sa Klubom je dogovoreno da do novembra igra na svetskim turnirima ,,Tri na tri,, a da se potom priključi ekipi!

Pirot su napustili Djonlić, Radulović i Ljubenković, kao i Jovanović koji će igrati u Dimitrovgradu i biti trener prvog tima.

Zbog odlaska na fakultet, za Pirot neće igrati i mladi igrači Dimitrije Djordjević, Bogdan Đorđević, Uglješa Radulović i Dušan Manojlović.

Trening utakmica u Hali Kej počinje u 18 časova.