IT konferencija "Zanimanje za budućnost" u organizaciji Zip centra i grada Pirota

24. decembar 2021. 08:30 Društvo Pirot Plus Online

Zip centar biznis inkubator Pirot i Grad Pirot organizuju IT konferenciju pod nazivom "Zanimanja za budućnost" koja će biti održana u ponedeljak 27.12.2021.godine u Skupštinskoj sali gradske Uprave Pirot sa početkom u 12h.

Ova konferencijadeo je projekta Plan rada Start-up centra u Pirotuza 2021.godinu, koji Zip centar realizuje uz podršku kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj i grada Pirota. 

Na početku konferencije predstavićemo rezultate realizovanog kursa Robotike za najmlađe koji je deo ovog projekta i koji je imao kao cilj razvijanje inovativnog duha kod mladih i usmeravanje na perspektivne grane razvoja.

Desetoro učenika osnovnih škola pohađalo je obuku a sa njima je radio Dejan Aleksovski profesor stručnih predmeta iz oblasti mehatronike u Tehničkoj školi u Pirotu. Na konferencijiće o svojim zanimanjima govoriti: Bratislav Vidanović 3D dizajner, Darko Malinović, diplomirani ekonomista Lead Generation Specialist, Martin Marinkov inženjer za aplikativne servise, kao i predstavnik kompanije Tigar Tyres. Predstavnik Job info centra predstaviće mogućnosti koje ovaj centar pruža mladima pri izboru zanimanja.