Ispunjeno obećanje, asfaltira se Ulica Rogoz VIDEO

28. avgust 2015. 07:47 Gradska hronika Pirot Plus Online

Danas je u naselju Rogoz ulica Rogoz dobila asfalt. Radove su obišli Vladan Vasić, predsednik Opštine, Branislav Kostić, direktor Direkcije za izgradnju, Vidojko Panajotović, pomoćnik predsednika za infrastrukturu i Dalibor Pančić, predsednik Saveta mesne zajednice Rogoz.

Vladan Vasić je tom prilikom rekao da su održali reč s obzirom da je posle radova firme iz Ćuprije ova ulica bila je potpuno degradirana. Prilikom asfaltiranja Drinske ulice dato je obećanje da će potpuno biti uređeni Ulica Rogoz i kanal koji prolazi kroz ovo naselje, to se danas ispunjava. Predstoje još neke ulice koje treba što pre završiti, naveo je Vasić.

Dalibor Pančić, predsednik Saveta mesne zajednice, izrazio je zahvalnost za sve što je lokalna samouprava uradila na infrastrukturnom uređenju naselja. Pančić očekuje da će i ostale ulice u ovom delu grada biti uređene.

Posle ovoga sledi asfaltiranje Ulice Mamušnica, a početkom naredne nedelje u naselju Gnjilan počeće asfaltiranje Pete, Trinaeste i Četrnaeste ulice. Uporedo se radi i u Knjaževačkoj ulici, pripremaju se pet sokaka gde će uslediti asfaltiranje. Ovi radovi neće biti gotovi jer se priprema rehabilitacija ulica Pobede i Tinke Đorđević u selu Krupac, a do kraja godine u planu je uređenje još nekih ulica za šta predstoji otvaranje ponuda i realizacija plana. Radove izvodi pirotska firma "Drumovi" a.d., vrednost radova je sedam miliona dinara.