Internacionalni moto skup, povodom desetogošnjice postojanja kluba „Rolling Wheels“, krajem juna u Dojkincima

21. maj 2021. 12:05 Društvo Pirot Plus Online

Prilikom potpisivanja Ugovora o saradnji između JKP "Regionalna deponija Pirot" Pirot i "SEKOPAK" d.o.o. Beograd, firme koja je vodeći operater ambalažnog otpada u Srbiji,saznali smo da je "Sekopak", kao duštveno odgovorna kompanija izašla u susret pirotskom Moto klubu Roling Wheels i donirala nekoliko reciklažnih kanti za predstojeći Internacionalni moto skup, koji će krajem juna biti održan u Dojkincima.

Dejan Manić, član Kluba „Rolling Wheels“ kaže da će skup biti održan od 25. do 27. juna. Skup je internacionalnog karaktera i organizuje se povodom desetogodišnjice postojanja Kluba.

Sobzirom na sveukupnu situaciju želeli smo da deceniju postojanja obeležimo u prirodi. Odlučili smo da su Dojkinci pogodna lokacija za to, ali kako je će se sve to dešavati u Parku prirode Stara planina, "Sekopak" nam je izašao u susret i donirao nam nekoliko reciklažnih kanti. Takođe i Regionalna deponije je postavila žičane kontejnere za Pet ambalažu,  kaže Manić.

Branislava Tošić, projekt menadžer Regionalne deponije kaže da su žičani kontejneri postavljeni na svim većim izletištima, kako na Staroj planini, oko Zavojskog jezera, u slivu reke Jerme ali i u Temskoj.