U petak 30.juna poslednja sednica Gradske skupštine pre godišnjih odmora. Na dnevnom redu i Rebalans Budžeta! Gradsko veće u sredu!

26. jun 2017. 06:00 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Odbornici Gradske skupštine imaće poslednju sednicu pre odlaska na zasluženi odmor. Teme su ,,vruće,, letnje i skrenuće pažnju . Prva , ujedno uvek i najinteresantnija je Odluka o Budzetu grada za 2017. godinu , odnosno Rebalans. Gde će ,,otići,, deo ušredjenih para videćemo! Svi se nadaju! Odbornici će razmatrati Plan regulacije ,,Pirot – Istok 1,, Odluku o organizaciji Gradske uprave , dati saglasnost i usvojiti projekat javnog privatnog partnerstva .

Na Dnevnom redu su odluke o mesnim zajednicama, o radu Komisije za planove grada , naknadu za uredjivanje javnih parking prostora.

Sigurno je da će pažnju privući i Odluka o sprovodjenju javnog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća čiji je osnivač grad Pirot.

Odbornici će razmatrati i dati saglasnost na odluke nadzornih odbora o raspodeli dobiti za 2015. I 2016.godinu , pozom na izmenu programa poslovanja javnih preduzeća i isplati solidarne pomoći zaposlenima .

Sednica Gradske skupštine održaće se u petak 30.juna. Dva dana ranije, u sredu održaće se sednica Gradskog veća, na kojoj će biti još nekoliko tema , značajnih za život grada i naših sugradjana !