HITNO!!! Pomozimo porodici Mančić kojoj je kuća stradala u požaru

20. decembar 2021. 13:33 Gradska hronika Pirot Plus Online

U nedelju, 19. decembra, oko 17 časova izbio je požar u kući porodice Mančić u Dobrodolskoj ulici u naselju Prčevac. Izgoreo je krov, pomoćne prostorije i deo radionice. Danas smo otišli da snimimo.

Emilija Mančić kaže da je u trenutku kada su primetili požar sedela u kući sa decom. Izgoreo je krov, mašine koje su koristili za pranje, s obzirom da drže firmu “Pahulja”. Televizor je izgoreo, dva električna šporeta, veš mašina, ništa nisu mogli da sačuvaju, priča uznemirena Emilija Mančić i dodaje da su im izgorela dokumenta, novac, sve…

U ovoj kući živi jedanaest članova porodice, ćerka sa bebicom, Emilija sa dvoje maloletne dece, njena majka koja ima 74 godine, a u drugom delu kuće su sin i snaja sa troje dece. Sinoć sui h primile komšije i za sada su kod njih, ali, kako kaže Emilija, oni žele da se vrate u svoju kuću jer su tu sve imali.

S obzirom da je uviđaj bio u toku nismo mogli da priđemo bliže niti da snimimo unutrašnjost kuće. Šta je uzrok požara videće se u narednom periodu.

Ovoj porodici je neophodna pomoć jer su u požaru izgubili sve što su imali. Potrebna im je hrana, pelene, građa da obnove krov, novac…

Ovom prilikom Emilija Mančić je zamolila sve ljude koji su u mogućnosti da im pomognu.

Podsećamo, porodica Mančić živi u Dobrodolskoj ulici 87a, broj telefona Emilije Mančić je 0652316983