Gradska uprava Pirot poziva građane da se uključe u kreiranje budžeta

16. septembar 2019. 13:00 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Gradska uprava Grada Pirota poziva i ove godine sve zainteresovane građane da iskoriste mogućnost i uključe se u proces kreiranja budžeta. Tim povodom objavljeno je sledeće saopštenje:

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo Vas da je budžetski proces pripreme budžeta za 2020. godinu i naredne dve budžetske godine u toku i da možete uzeti učešće u pripremi istog.

Iskoristite mogućnost da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Time ćete direktno uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i Vas, kroz zadovoljenje Vaših potreba.

Jedino što treba da uradite je da date sugestiju šta je po Vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Ne mora da to budu veliki projekti od strateškog interesa, pažnju mogu zaslužiti i mali projekti i usluge koji će građanima Vaših mesnih zajednica, Vaše ulice, zgrade, naselja poboljšati uslove života, oplemeniti Vaš životni prostor, privući nove stanare ili poboljšati snabdevanje u svim vidovima Vaših potreba.

Prikupljanje predloga će trajati od 23.09. – 11.10.2019. godine.

Naša je obaveza da Vas, po sređivanju predloga, obavestimo putem medija, koji od Vaših predloga je ušao u uži izbor za realizaciju.

Vaše predloge možete proslediti mejlom na elizabeta.jelenkovic@pirot.rs ili lično u Uslužnom centru Grada Pirota i mesnim kancelarijama Gradske uprave Grada Pirota na predviđenom obrascu.

Odsek za budžet
Gradske uprave
Grada Pirota