Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 13.09.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Gradonačelnik Vladan Vasić, jedan od potpredsednika NALED-a prisustvovao tradicionalnom Septembarskom susretu na Belom dvoru

I ove godine, u okviru tradicionalnog Septembarskog susreta na Belom dvoru u Beogradu, Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) juče, 12. septembra, okupilla je više od 600 svojih članova i partnera.

Gosti Susreta – privredni i lokalni lideri, predstavnici državnih institucija, međunarodne zajednice i diplomatskog kora, imali su priliku da pogledaju izložbu reprodukcija umetničkih dela naših najvećih slikara.

Sastavni deo Septembarskog susreta je i predstavljanje i degustacija odabranih lokalnih specijaliteta, hrane i vina sa geografskim poreklom, koja je organizovana u saradnji sa 35 lokalnih samouprava. Grad Pirot predstavio je svoje prepoznatljive proizvode – peglanu kobasicu, kačkavalj i sir.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, jedan od potpredsednika Upravnog odbora NALED-a, istakao je da je velika čast što je bio u prilici da kao jedan od domaćina ovog skupa predstavi Grad Pirot. Septembarski susret pruža jedinstvenu priliku za širenje mreže poslovnih kontakata i mnogobrojne susrete, od kojih izdvajamo susret gradonačelnika Vasića sa predsednicom Vlade Republike Srbije, Anom Brnabić i mnogim članovima diplomatskog kora.

Skup su otvorili Vladimir Novaković – predsednik Upravnog odbora NALED-a, Ana Brnabić – predsednica Vlade Srbije i Nj.E. Kyle Scott, odlazeći ambasador SAD-a u Srbiji. U toku programa, dodeljena je plaketa Dejanu Đokiću iz kompanije Asseco SEE koji je proglašen za Najčlana NALED-a za 2019 godinu.

Tekst i foto Gradska uprava Pirot

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline