Gradimir Filipović: Gromoglasni aplauzi na "Joakimu" još jednom su dokazali da smo imali kvalitetnu predstavu

03. novembar 2020. 16:33 Kultura Pirot Plus Online

Pirotsko narodno pozorište pre nekoliko dana nastupilo je na sceni vranjskog pozorišta "Bora Stanković" na Festivalu "Joakim Vujić" sa predstavom "Strah, jedna topla ljudska priča".

Iako su nagrade izostale, kako je za portal Plus online rekao Gradimir Filipović, direktor Narodnog pozorišta, gromoglasni i dugi aplauzi u toku, ali i na samom kraju predstave, još jednom su dokazali kavalitet koji naša glumačka trupa ima. 

Kako su već preneli Vranjski mediji za predstavu se tražila karta više, a gledaocima je ostavila zapitanost nad strahovima koje svakodnevno doživljavamo u sudaru sa realnošću u kojoj živimo. 

Iskoristili smo priliku da Filipovića pitamo i šta će se desiti sa predstavama na Reviji malih formi, koja je u toku, jer su se čula govorkanja da će večerašnja i sutrašnja predstava, možda biti otkazane zbog epidemiološke situacije. 

"Sve je moguće, za sada su izvodjenja planirana, ali se sve može promeniti do samog početka predstave u večernjim satima", rekao je on.

U okviru Malih formi, ako ne dodje do izmena, naši sugradjani će uživati u predstavi Raj na zemlji” Akademije 28 , i predstavi Ruska smrt -votka i šampanjac” Ateljea 212.

Manifestaciju će zatvoriti domaće pozorište komadom “Nema dade, nema bate” koju će odigrati u četvrtak 5.novembra na sceni svojeg pozorišta.