GO "Srpske desnice Pirot" osnovao Kolo žena

14. jun 2020. 01:21 Izbori 2020 Pirot Plus Online

Gradski odbor Srpske Desnice Pirot, u subotu 13.06.2020 god osnovao je Kolo žena. Predsednik gradskog odbora Milan Petrović izjavio je da je Kolo žena Srpske desnice Pirot osnovano sa ciljem očuvanja pirotske tradicije, kulture, poštovanja porodičnih vrednosti i kako bi žene kao stub porodice i društva bile poštovane. Takođe je dodao da u Srpskoj desnici Pirot žene zauzimaju veoma bitne organizacione funkcije. Nosilac liste GG"Srpska desnica-Ninoslav Ćirić-Pirot može bolje" Ninoslav Ćirić, takođe je istakao da je velika čast i privilegija ove grupe građana što su odborničke kandidatkinje na ovoj listi poslovno uspešne žene i ujedno brižne majke.

Za predsednicu Kola žena Srpske desnice Pirot izabrana je Brankica Kostić diplomirani ekonomista, a za njenog zamenika izabrana je Emilija Grgov.

Prisutnima se obratila i Suzana Stamenković, predsednica GO Srpska desnica Niš, a pored nje bili su prisutni Viktorija Jovanović predsednica Kola žena Srpske desnice Niš kao i Siniša Stamenković, nosilac liste Srpske desnice Niška banja.

*Politički marketing

*Saopstenje i foto Srpska desnica Pirot