Fudbaleri Radničkog stigli u bugarsko letovalište Pomorje. Održani prvi treninzi. Uslovi izuzetno povoljni. Edua i Ovusu nisu otputovali zbog viza!

04. februar 2020. 09:30 Sport Pirot Plus Online

    Ekspedicija Radničkog otputovala je juče u podnevnim časovima u letovalište Pomorje u Bugarskoj. Na pripreme u poznati bugarski primorski grad krenula su 22 fudbalera. Zbog problema s vizama Joseph Ovusu Bempah i Edoa Guu Serge nisu otputovali. Vize nisu bile uredne!!! U Stručnom štabu su Dejan Čelar, Milan Ćirić i Bratislav Ćirić, kao i lekar i fizioterapeut.

*Radivojević, Spasojević, Stefanović i Kostić Milutinović na bugarskoj granici

     Pokušali smo da oko 13 časova po našem vremenu razgovaramo sa Dejanom Čelarom, šefom Stručnog štaba. Nismo uspeli.  Posle ručka i šetnje fudbaleri su u sobama. Sinoć su stigli u Pomorje, danas u 10 h održan je prvi trening. Drugi je u 15,30 h po bugarskom vremenu.

     Otac fudbalera Alekse Kostića Milutinovića dao nam je broj telefona njegovog sina, tako da smo od njega dobili prve informacije:

Uslovi su izuzetno dobro. Trenirali smo na glavnom terenu, veštačka trava.

*Stadion fudbalskog kluba u Pomorju.

Smešteni smo u Spa Hotelu St. George sa četiri zvezdice. Uslovi su izuzetni, sobe, hrana, prijem, sve na izuzetnom nivou. Hotel je blizu mora. Vreme je super, temperatura između 15 i 20 stepeni. Pomorje je klasični primorski grad. Ima oko 15.000 stanovnika. Mnogo hotela, pravi grad hotel!

Nadamo se da ćemo sutra imati detaljniji raport sa priprema Radničkog. Igra se i prva trening utakmica.

*Foto: Aleksa Kostić Milutinović