Foto raport sa priprema Radničkog! “Beli” kao “crveno i crno beli”!

07. februar 2020. 09:28 Sport Pirot Plus Online

Danas je četvrti dan priprema Radničkog. Sa Dejanom Čelarom čujemo se svaki dan. Vreme se i tamo promenilo. Jedan dan kiša, juče jak vetar. Sada je bolje.  U subotu se igra druga utakmica.                                                                                              

S obzirom da u Radničkom ne smatraju da je bilo potrebno poslati nekog od novinara do Pomorja na jedan dan da otuda donese atmosferu, da pokaže Piroćancima kako se “beli” pripremaju za prvenstvo, to nastojimo da vam svakodnevno pokažemo kako se radi, ili objavimo po neku informaciju. Sa Čelarom sam sinoć dogovorio da nam pošalju fotografije sa priprema. Da vidimo hotel, grad, atmosferu, rad. I Čelar je održao reč. Evo ih.

Hotel, atmosfera, bazen 

More

Stadion, treninzi, uslovi

Videli ste. Atmosfera podseća na pripreme naših klubova u Turskoj, na Kipru. Verujemo da će “beli” pucati od snage i da će proleće zaista biti uspešnije! U subotu, u drugoj utakmici Radnički igra protiv drugoligaške ekipe Spartaka iz Varne. Očekujte izveštaj.

Nikola Pejčić, bivši generalni sekretar Radničkog iz zlatnog doba ,,belih" , a možda i budući, poslao nam je ove video materijale. Naime, jedan od ljudi koji radi u Hotelu je njegov prijatelj. U dogovoru njih dvojice ekskluzivni materijali stižu u našu Redakciju. 

Očekujemo da će nam naš dugodišnji prijatelj Nikola Pejčic obezbediti još video snimaka sa priprema Radničkog!