FK Radnički predstavio pojačanja i najavio početak prolećnog dela prvenstva

19. februar 2021. 13:52 Sport Pirot Plus Online

Fudbalski klub Radnički danas je, navodno, predstavio pojačanja. Navodno zbog toga što to nije uradjeno kako se očekivalo, mnogo ranije! I drugo, ako su mediji želeli da budu aktuelni, do sada se moglo da očekuje da će ih predstaviti. Uz sve to, zajedno, (!) najavljena je i utakmica u Kraljevu!!!

     Mi smo to uradili "u hodu",tako da posetioci našeg Portala znaju ko je došao u Pirot. Ipak, podsećamo!

Ivan Dokić, Despot Mihajlović, Mirko Milikić, Slobodan Ivanović, Aleksandar Kostić, Bojan Vlaović, Nikola Gajić, Miodrag Milenković, Andreja Apostolović, Milan Ilić.

     Predstava je danas, kako je doneo video materijale naš novinar Milan Mitić, tekla ovako. 

   S obzirom da je trening obično u 13 časova, predstavljanje je bilo sat i po ranije. A kako ih je desetak, to su novajlije izašle na glavni i kao, nešto radili na terenu. Da ih vide!

  Za to vreme Andreja Apostolović i Nikola Gajić (zašto samo oni) stali su ispred kamera.

   Kako bi sve dobilo još zvaničniju dimenziju pred novinare su izašli i Nikola Puača, šef Stručnog štaba i Bratislav Ćirić, predsednik. Čuli smo detalje koje smo već znali.

     Jedino novo, mada i o tome smo u Presingu govorili sa Puačom i Tolićem, najavljena je i utakmica prvog kola. "Dva u jedan" promocija i start prolećnog dela prvenstva! Racionalno, nema šta!

……………………………………………………………………………………………….

 I na kraju, neka ovo bude najava utakmice!

Prva liga Srbije

- U prvom kolu prolećnog dela prvenstva, fudbaleri Radničkog igraju u subotu, 20. februara u Kraljevu sa Slogom. U prvom delu prvenstva, bilo je 1:1 u Pirotu!

- Utakmica počinje u 13 časova.

- Očekujemo izveštaj Petra Pešića, vlasnika Portala srbijasport.net Kraljevo i Saše Daiševića, dopisnika Sportskog žurnala Beograd!