EKSLUZIVNO:Dzejkob Selik, vlasnik Kompanije "Link tekstil" želi da kupi AHA Mura Prvi maj VIDEO

26. mart 2015. 10:28 Privreda Pirot Plus Online

Potpune informacije o poseti predstavnika turske kompanije "Link tekstil" saznali smo kada je sastanak u Prvom maju završen. U Srbiju je došao, najpre u Beogradu u Ministarstvu privrede sa Draganom Stevanovićem, državnim sekretarom razgovarao je, niko drugi, do vlasnik Kompanije Dzejkob Selik . Ovo je njegova vizit karta!

Inače, saznali smo i to da je gospodin Selik već dva puta boravio u Srbiji i Prvom maju u želji da upozna Fabriku, ali da do sada nije konkretnije razgovarao o svojim namerama. Posle skoro dvočasovnog obilsaka proizvodnih pogona ( stigli su u Prvi maj oko 14 časova), uvida u tehnolosko stanje proizvodnih pogona, upriličen je sastanak s menadzmentom Fabrike. Prisustvovali su jedno vreme predsednik ASNS i jedan od predstavnika Inicijativnog odbora.

Zahvaljujući razumevanju gospodina Selika, sastanak u kancelariji Miše Flegar direktorke Fabrike, prekinut je na trenutak, da bi snimili detalje sa sastanka.

Sastanak je trajao do 17,3o minuta. Dzejkob Selik, sa zadovoljstvom je prihvatio da govori za Portal Plus online i Plus radio. Eksluzivno!!!

Miša Flegar bila je zadovoljna razgovorom i zahvalna Ministarstvu privrede na svemu što su učinili da pronadju potencijalnog kupca.

Posle razgovora, Dzejkob Selik, vlasnik turske kompanije Link tekstil,, sa svojim saradnicima otputovao je za Beograd, gde će u četvrtak imati novi sastanak u Ministarstvu privrede.

U medjuvremenu u četvrtak je Inicijativni odbor uputio je zahtev direktorki Maši Flegar da sazove hitan sastanak na kojem će biti predočene informacije o razgovorima sa potencijalnim investitorima - strateškim partnerima kao i informacije o UPPR-u.