EKSKLUZIVNO! Vladan Vasić će, ipak, prihvatiti razgovor sa našim novinarom

22. jun 2022. 13:32 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Ovih dana su neki  obilasci gradonačelnika Vladana Vasića nekim gradilištima, posebno Otvorenom bazenu, objavljivani samo na nekim medijima. Da li je to bila namerna ekskluziva (koja je u našem poslu izuzetno bitna) tek u dva navrata je drugi Portal objavljivao da je Vasić obišao Otvoreni bazen. Jednom je to radio neki nepoznati sajt grad oficijal, tako nekako, koji svoje postove ustupa drugom Portalu, a drugi put je gradonačelnik imao ,,prijatnu,, šetnju sa novinar(k)om istog portala.

 Smatrajući da i vi, dragi naši stalni posetioci Portala treba da znate kada će bazen biti završen, poslali smo mejl u kome smo zamolili gradonačelnika da kao ,,otac,, bude isti prema ,,svojoj deci,,. S obzirom na kvalitet rada i broj posetilaca, nikako ne prihvatamo da budemo pastorčad.

Danas je stigao mejl iz kabineta, koji je u jednom delu za nas nejasan, a u drugom nedovoljno precizan, jer ni sada ne znamo, kada će se odlučiti Vladan Vasić da udostoji našeg novinara!

   Bilo kako bude, smatramo da sve treba staviti na sto i javno reći!

 Utoliko pre što je svaka napisana reč ISTINA!

…………………………………………………………………….................

Kabinet grad Pirot

12:51 (17 minutes ago)

   

to me

Poštovani,

Uzimajući u obzir Vaša pitanja, a sve vezano za razgovor Vaših novinara sa gradonačelnikom mr Vladanom Vasićem, na temu Otvoreni bazen, zamolila bih Vas da se službena korespodencija obavlja isključivo na taj način, a ne javno preko Vaših portala.

Odgovor na Vaše pitanje oko termina za snimanje dobićete na vreme i u skladu sa slobodnim terminom gradonačelnika.

S poštovanjem,

Nenad Paunovic <plusradio010@gmail.com>

13:02 (6 minutes ago)

   

to Kabinet

Nase je pravo da obavestimo gradjanstvo da cemo objaviti veoma  bitan razgovor sa gradonačelnikom na licu mesta.

Leto je krenulo. Gorivo je poskupelo, većina nasih sugradjana ne moze kao ranije da si priusti  odlazak u okolna mesta , pa i svakodnevni odlazak na Jezero, Jermu, Temsticu.

Bazen nestrpljivo cekamo.  Zbog tog smo smatrali značajnim što smo dobili vaš odgovor da je Vladan Vasić prihvatio razovor !

Smatramo da će I naši sugradjani prihvatiti sa zadovoljstvom vaš odgovor !!!

Uz to ocekujemo da u protoku informacija budemo ravnopravni sa drugim medijima.

Apsolutno ne prihvatamo da bar u tome budemo neravnopravni!!!

Ani press doo Pirot 

Nenad Paunovic

Novinar, vlasnik.