Srednja stručna škola, ipak, dobila smer Tehničar za zaštitu životne sredine

20. jun 2017. 12:30 Društvo Pirot Plus Online

Planom upisa u srednje škole za 2017/18. godinu Srednjoj stručnoj školi odobreno je umesto traženog smera Tehničar za zaštitu životne sredine odeljenje trećeg stepena sa po 15 učenika muški i ženski frizer. Direktor škole Dragoslav Mančić ranije je u izjavi za Naxi Plus radio i Portal Plus onlajn izrazio nezadovoljstvo ovom odlukom i istakao da su slali brojne dopise Ministarsvu prosvete, ali da nisu naišli na razumevanja.

Načelnik Školske uprave Niš, Dragan Gejo, danas je govorio u Jutarnjem programu Naxi Plus radija o ovom problemu ističući da je Školska uprava Niš podržala Srednju stručnu školu u težnji da dobiju i ovo odeljenje četvrtog stepena, ali da je tim Ministarstva prosvete odlučio drugačije iz određenih razloga.

Dragan Gejo nam je danas oko 14 časova ekskluzivno javio da je Ministarstvo ipak odlučilo da odobri Srednjoj stručnoj školi upis i ovog odeljenja.


  • Srednja stručna škola Pirot je upravo dopunom konkursa dobila smer Tehničar za zaštitu životne sredine! Ovu vest možete slobodno pustiti u etar! Živeli!, napisao je načelnik Školske uprave Niš.