PRESING (3): Dr Momčilo Bojkić, vd direktor Opšte bolnice Pirot: Reagovanje naših sugrađana značajan podsticaj za dalji rad !

14. februar 2024. 11:06 Presing Pirot Plus Online

Novi direktor Opšte bolnice u Pirotu je dr Momčilo Bojkić, spcijalista  anesteziologije. Posle izvesnog vremena, pošto je preuzeo dužnost, dogovorili smo da uradimo Presing. Prihvatio je bez pogovora što je još na startu ostavilo prvi utisak da će biti spreman za saradnju sa medijima. Ovo ističem, jer takve saradnje, makar kada je naš medij u pitanju, sa prethodnim direktorom dr Goranom Petrovićem, u poslednje dve –tri godine nije bilo.

Posle objavljivanja Presinga, postavili smo u dva dela zbog dužine razgovora, stigla je izuzetna reakcija naših ljudi. Slobodno možemo da objavimo da poslednjih godina ovakvog odziva nije bilo.

Po dogovoru, juče smo realizovali i treći Presing gde smo dr Momčilu Bojkiću preneli skoro sva pitanja koja su pre svega naši sugradjani poslali.

Na početku razgovora, vd direktora Bolnice razumeo je naš uvod u kojem smo konstatovali, da je reagovanje ljudi lično za njega pozitivno, ali, sa druge strane, ima duboku kritičku notu, s obzirom na raspoloženje naših posetilaca.

Drugi deo ovog razgovora objavićemo sutra, sreda 14. februar.