EKSKLUZIVNO! Naš reporter na licu mesta, pronašao još jednu mrtvu osobu. Na Koridoru 10 i kraj puta havarisane automobile. Šleperi stoje, lokomotiva još uvek radi!

26. decembar 2022. 10:51 Gradska hronika Pirot Plus Online

Oko 9 časova, dok je u zgradi Gradske uprave održavana sednica gradskog Štaba, odlučio sam da pokušam da se probijem  do mesta nesreće. Bio sam u kolima sa svojim prijateljem. Uspeli smo da prođemo kontrolu sa obrazloženjem da osećam ljudsku i profesionalnu obavezu da javnosti pokažem kakva je situacija na mestu gde se sinoć dogodio aksident (kako kažu stručnija lica).

Put je blokiran. Usput sam sretao napuštene automobile posle sinoćnih lančanih sudara. Na desnoj strani na Koridoru bila je kolona šlepera koji su tu ostali od sinoć. Vozači su transportovani u Pirot.

Izašao sam van alternativnog puta i kolskim putem sišao do pruge i reke Nišave.

 Ono što sam video, ne preporučujem da gledaju ljudi slabog srca. Nije za mlađe od 18 godina. Uznemirujući sadržaj

*Video je uklonjen iz privatnih razloga

U daljini video sam lokomotivu. Upaljenih svetala. Teškom mukom izašao sam na prugu. Cisterna koja je isklizala videla se u daljini. Posle dvadesetak metara odustao sam. Osećao sam probleme u grudima. Oko pruge mnogo šiblja...

U povratku snimio sam vozila koja su ostala okrenuta ka Pirotu!

   O mrtvom čoveku obavestio sam Hitnu pomoć i Prijemno odeljenje. Vezu sa Policijom, načelnikom i Vladanom Vasićem nisam mogao da dobijem.

Zbog problema koje sam osećao ekipa Hitne pomoći ukazala mi je veoma brzo pomoć. Zahvaljujem dr Mirjani Mančić i njenom saradniku.