EKSKLUZIVNO! Dr Goran Petrović “nastupao” na televizijama!!! Novinari: Gospodine direktore, koliko spratova ima Opšta bolnica Pirot!? Šta znači ono, crveno i zeleno!?

17. decembar 2020. 15:12 Korona virus Pirot Plus Online

Iako naš poziv za intervju ili saopštenje čeka već nekoliko dana, dr Goran Petrović, direktor Opšte Bolnice Pirot, odlučio se da izabere dve televizije da bi govorio o stanju u našoj najvećoj zdravstvenoj ustanovi.

Juče sam, lično, sa svog vibera, poslao poruku dr Goranu Petroviću, da ga podsetim da naš poziv čeka. Direktor je poruku video, ali odgovora nije bilo! Tokom popodneva moji prijtelji, koji me obično obaveste šta je ko i na kom pirotskom mediju rekao, jer ne pratim (iz zdravstvenih razloga) javili su! Direktor se pojavio na RTS-u, u emisiji “Srbija danas”. Vratio sam  emisiju, snimio prilog kamerom sa RTS-a i evo šta je rečeno za javni servis.

Druga informacija koju sam dobio, bila je da će dr Gorana Petrovića biti i na TV Pirot. Nisam bio iznenađen. Sačekao sam veče, teška srca sam ostavio dobru utakmicu, da bih snimio, na isti način, šta je mladi kolega uradio, odnosno šta je Petrović rekao! A da, govorio je i moj prijatelj, cenjeni internista  dr Zoran Jovanović. Ali, kratko! Pomoćnika  direktora za nauku, faktički, prvog saradnika dr Petrovića, dr Nebojše Jovanovića nije bilo!

   Naravno da neću komentarisati način na koji su novinari uradili temu. Uredjivačka politika! Skrenula su mi pažnju neka pitanja koja su ličila na ona u naslovu! Pogotovo na velikoj teve jer tamo prilog ide nešto duže od vremenske prognoze.

 Direktor je dobio petice na obe teve!

  Čudi me da direktori nisu dobili neki širi termin  na našoj  rado gledanoj teve kako bi mogli da odgovore na sva, verujem, pitanja novinara. Možda i da otvore telefone da narod pita!

 Ali dobro, očigledno da je direktor dobio peticu jer je odlično znao odgovore na, inače, “teška njemu (ne)poznata pitanja!

  No,  ima još jedna tema. Iste večeri i danas  tokom prepodneva stizali su komentari, mejlom, na papiru čak ispred moje kapije, sms poruke.

 O tome u sledećem postu.

 Čitajte nas!