EKSKLUZIVNO! Dejan Rambo Petković, bog brazilskog fudbala, na Stadionu kraj Nišave: Srbija je moj dom, kada ću se vratiti, ne znam! Brazil je moja trenutna istina!

10. maj 2021. 13:27 Sport Pirot Plus Online

Juče je utakmicu Radnički – Jagodina pratio najpoznatiji i najpriznatiji srpski fudbaler u zemlji fudbala, Brazilu.

Rambo je, zajedno sa svojim drugarom, Goranom Stojiljkovićem  igrali su zajedno u niškom Radničkom i Zvezdi, došao da gleda Goranovog sina, koji je uspešno branio gol Jagodine. Sa njima je, kao dobar domaćin, utakmicu pratio i naš internacionalac Rade Manić, takodje igrao u niškom Radničkom.

Dejan Rambo Petković, je u Brazilu fudbalski svetac. Kako je ovo bila moja prva prilika da razgovaram sa njim, a verujem da mladje generacije malo znaju o njemu.

Sa Rambom sam razgovarao posle utakmice. Bio je dogovor na poluvremenu, ali u to vreme sam diktirao Ivani detalje prvog poluvremena .

Rambo i Goci, zajedno sa  Radetom, pozdravljali su se sa poznanicima. Žurio sam da uradim izveštaj. Ipak, ne dolazi Rambo svaki dan u Pirot. Uz to i trenutak srpskog fudbala terao me da čujem od njega  kako komentariše poslednje dogadjaje!

 Ajde Rambo! Kreni!

Danas sam se pripremao, da objavimo razgovor. Kako bih  vas podsetio  ko je Rambo Petković u Brazilu, kako je tamo vrednovan i poštovan, izdvojio sam dva klipa.

Ako ste pregledali intervju sa Rambom ispred Stadiona u Pirotu, mogli ste da primetite da sam bio uporan da nešto konkretnije kaže o trenutku srpskog fudbala i eventualnom povratku u Srbiju.

Dejan Petković, brazilski fudfbalski bog, koji sada radi kao komentator na brazilskoj televiziji, uspevao je da izbegava odgovor!

Zašto, procenite sami!