Dubočici nije potrebna pomoć sudija da se vrati u Srpsku ligu!? Debitant Tanasko Rajić namučio Leskovčane!

08. oktobar 2017. 10:50 Sport Pirot Plus Online

Zona Jug

8.kolo

Leskovac: GFK Dubočica – Tanasko Rajić 5:3 (4:1)

Tanasko Rajić: Petrović, Sl.Usković, D.Ćirić, M.Ćirić, Stoilkov, Popović, Djordjević, Bošković, Djurić, Bandić, (Dom.Usković) Vasov.

Strelci za Tanasko Rajić : Djurić u 29. i 84. i Djordjević u 69.minutu

Naravno, dobro je to za srpski fudbal da jedan klub kakav je Dubočica predstavlja Leskovac u višem rangu takmičenja , a ne neki timovi iz okoline ! Nije , medjutim, dobro, ako ponekad Leskovčane favorizuju i ,,guraju,, napred.

Dubočica se ponovo organizovala kao ozbiljan Klub, okupila dobre fudbalere, ali bodove na terenu mora da osvaja igrom, a ne uz dodatnu pomoć.

Kada ovo pišemo, ne mislimo da Leskovčani nisu napravili dobar tim , da su nezasluženo na prvom mestu, apsolutno ne, ali prigovori gostiju na sudjenje u drugom poluvremenu, kada su od 4:1, stigli do 4:3, umanjuju pobedu Leskovčana. Tada je sudija Veljković iz Bujanovca , videlo se kažu, u nekim situacijama ,,svirao,, ne dozvoljavajući da Dubočica poklekne pred debitantom! Inače Piroćanci ističu dobar doček fudbalera, a posebno Bojana Stamenkovića, bivšeg igrača pirotskog Radničkog!

Sve čestitke ekipi Tanasko Rajić, koja je nastupila bez Darka Vasića, Marka Kostića, Pedje Zivkovica, Simonova i Marka Popovića , ekipi koja je najprijatnije iznenadjenje ovog prvenstva i koja je do sada namučila sve timove koji godinama igraju Zonu!

Dobro je i za Uroša Djurića, ali je dobro i za Tanasko Rajić, kao i za Radnički, (koji ga je ustupio na dvojnu registraciju), što je fudbalsko znanje potvrdio i namučio Leskovčane. Postigao je dva gola, ali je bio prava ,,napast,, za gol Djukića.

8.kolo

Rezultati

Sledeće kolo