Dragan Gejo: Sa ministrom prosvete, tokom posete Pirotu, razgovarali smo o strategiji obrazovanja, predstojećim aktivnostima i brojnim novinama

08. jun 2020. 13:37 Društvo Pirot Plus Online

Ministar prosvete Mladen Šarčević prošle nedelje posetio je Pirot. Tom prilikom obišao je osnovnu školu “Sveti Sava” gde je održan sastanak sa direktorima svih osnovnih i srednjih škola. O ovoj poseti i značajnim temama sa sastanka razgovarali smo sa načelnikom Školske uprave Niš, Draganom Gejom.

Gejo objašnjava da je to bila radna poseta ministra, on se sreo sa direktorima i predstavnicima lokalne samouprave, a na sastanku je bilo reči o strategiji obrazovanja, završnom ispitu, prijemnim ispitima i drugim specifičnostima škola u Pirotu.

Dragan Gejo o poseti ministra Mladena Šarčevića 06.08.2020.

Posle sastanka u Pirotu ministar prosvete je posetio u Babušnici osnovnu školu “Despot Stefan Lazarević”. Prema rečima načelnika Školske uprave Niš prilikom posete Babušnici govorilo se o izdvojenim odeljenjima, s obzirom da ima malo učenika u određenim selima, ali za sada to ostaje tako, pa će se ubuduće videti kako će te škole opstati, a bilo je reči i o dualnom obrazovanju.