Dr Goran Petrović: Nastojimo da pratimo vidan napredak Grada. U narednoj godini očekujemo brži razvoj! Značajno je da zdravstveno osoblje shvati zahteve Ministarstva kada su u pitanju obaveze i organizacija rada!!

16. decembar 2016. 08:00 Društvo Pirot Plus Online

Juče smo u kabinetu direktora Gradske bolnice dr Gorana Petrovića u okviru emisije Video Presing koja se emituje na našem Portalu, razgovarali o rezultatima u godini koja polako odlazi i planovima za narednu 2017. Opšta bolnica Pirot je u ovoj godini postigla veoma dobre rezultate u organizaciji posla, poštujući preporuke nadležnog Ministarstva, obezbedila je brojne aparate, posebno iz projekata s Ministarstvom zdravlja, ali i uz finansijsku podršku Grada Pirota, Tigar tajersa i Češke razvojne agencije i još nekih stranih donatora.

Goran Petrović je govorio i o saradnji sa gradskom upravom. Paralelno s gradom koji se razvija, Opšta bolnica je, takodje, u proteklom periodu ostvarila sve bolje i bolje rezultate na planu zdravstvene zaštite pacijenata.

I na kraju razgovor, ono što obično pitamo, kako bi, kroz viziju dr Gorana Petrovića, lekara specijaliste urologa i direktora Bolnice, trebalo da se dalje razvija pirotska Opšta Bolnica. Dr Petrović je optimista i veruje da će biti još uspešnija!

Kompletan razgovor sa dr Goranom Petrovićem, direktorom Opšte bolnice Pirot, možete pogledati u rubrici Video Presing.