Dr Goran Petrović, direktor Bolnice: Bilo je potrebno samo malo više strpljenja, skener će biti popravljen za 3-5 dana! Ministarstvo uplatilo novac!

23. jun 2017. 13:00 Društvo Pirot Plus Online

Ovih dana pojedini mediji, informacijom koju su objavili samo su još više , stvorili nepotrebnu atmosferu iščekivanja . Naime, skener zbog kvara na vitalnim delovima nije radio odredjeno vreme. Dr Goran Petrović, danas je u ekskluzivnoj izjavi za Naxi Plus radio i Portal plus online, smirio duhove i objavio značajnu vest!


  • Svako radi , naravno svoj posao, ali trebalo je da se zna za svaki postupak nabavke rezervnih delova potrebno je vreme i novac. Procedura raspisivanja tendera i obezbedjivanja novca uslovljavala je dinamiku popravke. Mogu da objavim da je Ministarstvo zdravlja danas uplatilo oko 2.700.000 dinara što će biti dovoljno da se delovi nabave.

  • Ovlašćeni serviser ,,Beolaser” Beograd već je naručio delove, sredstva će biti prebačena i prema njihovoj informaciji biće potrebno 3-5 dana da skener u našoj Bolnici bude popravljen, rekao je sa zadovoljstvom Goran Petrović, zahvaljujući Ministarstvu na finansijskoj pomoći.


Dakle, za nekoliko dana, pacijenti iz Pirota neće morati u Niš na pregled. Stpljenja još malo i pirotski skener ponovo će raditi!!