Dokle će više sudije da odlučuju o rezultatu utakmica!? Tanasko Rajić zaslužio ubedljivu pobedu protiv slabih gostiju, ali, sudija Miloš Nikolić, to nije dozvolio!

15. oktobar 2017. 14:11 Sport Pirot Plus Online

Zona Jug

8.kolo

Pirot Tanasko Rajić - Pčinja 2: 2 (2:1)

Tanasko Rajić: M Petrović, Djordjević , Vasov, M.Ćirić, Popović M.Ćirić, D.Ćirić , Vasić , ( Bandić ) , Bišković, Djurić, M.Kostić , Simonov ,

Strelci Uroš Djurić u 9. i Simonov 36. Minut. Golove za goste postigao je Djordjević u 44. i 95. minutu.

Igrač; utakmice Uroš Djurić Tanasko Rajić

Postaje zaista mučno, posle svake utakmice, skoro, da sudije budu u centru pažnje. Tanasko Rajić je danas bio bolji od gostićju iz Trgovišta za najmanje dva gola razlike, a na kraju, u 95. minutu, domaći su iz drugog kornera primili izjednačujući gol.

Nekoliko minuita ranije, nedorasli sudija Miloš Nikolić iz Niša, nije pokazao drugi žuti kartion gostujućem igraču zbog pogibeljnog starta na Marku Kostiću. Kako se to kaže,, bio je start za sud,,!!

I u finišu, kada se očekivao kraj, arbitar je pokazao produžetak od 3 minuta, ali je nastavio je igru i dalje i posle kornera lopta se odbila od nekog od igrača gostiju i slučajno nekako prešla liniju.

2:2!!! Da li je moguće!!

Umesto zasluženih bodova, Tanasko Rajić je od jedne od najslabijih ekipa koje su gostovale u Pirotu izgubio dva boda.

Što se fudbala tiče, samo nekoliko podataka!

Domaći su bili ubedljivo bolji . Dragan Ćirić je u 32. minutu pogodio prečku, Uroš Djurić se poigravao sa odbranom gostiju i često nepropisno bio nepropisno zaustavljan. Simionov je u 95 .minutu, pre tog kornera, pogodio prečku. Bio je još nekoliko prilika, ali bez rezultata.

Gosti su iz dva šuta , ili dva kornera, postigli dva gola. O sudiji je sve rečeno!

Trener Milan Tošić uznemiren nije imao snage za izjavu posle utakmice !

Sledeće kolo