Distribucija Pirot: Večeras uključujemo svetiljke na nadvožnjaku za Bolnicu!

15. januar 2021. 13:25 Gradska hronika Pirot Plus Online

Pre nekoliko dana, kada sam se vraćao iz Ulice Milutina Velimirovića, tamo prema Hladnjači i Barje Čifliku snimio sam na nadvožnjaku svetiljke koje ne rade. Mrkli mrak.

Iako sam znao da je to "državni problem" vlasništvo Puteva Srbije, pitao sam Bobana Tolića, direktora Komunalca. Potvrdio mi je da je tako.

Potom je krenuo veliki posao ,"jurili" smo poplavu i to je ostalo za drugi neki dan!

Danas se javila gospođa, nisam tražio ime i prezime, jer mi je problem bio jasan. Ponovila je to isto. Ne rade svetiljke na nadvožnjaku na putu za Bolnicu. Pomenula je niški Elektroluks.

Da, ta privatna firma održava sve te "državne svetiljke". I one u tunelu!

Vladimir Đorić se zove čovek koji se javio. I uputio na pirotsku Distribuciju.

Tada mi je bilo lakše!

 Zvao sam ga i dobio odgovor!

Tu kod starog buvljaka gde je velika kutija za manipulisanje, zajezerila se velika količina vode. Znate ono tamo kod skretanja za stari tunel- iz Distribucije su potvrdili.

Da nema struje. Isključena je da ne bi došlo do incidenta, da voda uđe u tu veliku kutiju i dođe do velikih problema. Danas bi radnici JP Vodovod i kanalizacija trebalo da pokupe tu vodu, kako bismo večeras uključili svetiljke!  

Da li moguće, kutija je otvorena!

"Pozdrav" na kraju! Neverovatno!

Pokušao sam da čujem Zorana Nikolića, direktora JP Vodovod i kanalizacija. Nisam uspeo. Ali znam njegov način rada. Trebalo bi da se posao završi.

Večeras ćemo proveriti da li su svetiljke upaljene!