Direktori osnovnih škola u Pirotu zadovoljni rezultatima učenika na “Maloj maturi”. Tokom leta brojni radovi na opremanju škola

26. jun 2017. 10:30 Društvo Pirot Plus Online


  1. OUčenici svih pirotskih škola postigli su veoma dobre rezultate na polaganju završnog ispita . Prema rečima direktora škola jedino na kombinovanovanom testu rezultati su ispod očekivanih. Ono što je, svakako, dobro jeste da nije bilo iznenadjenja i da su učenici pokazali nivo znanja kao i tokom školske godine. Sa direktorima škola razgovarali smo i o aktuelnim radovima tokom leta na uredjenju škola pred početak nove školske godine. U pojedinim školama, može se reći, da je reč i o kapitalnim investicijama.


U OŠ “ Dušan Radović” tokom leta će se obaviti brojni poslovi kako u matičnoj školi tako i odeljenjima u selima, a rezultati na završnom ispitu su veoma dobri kaže direktorka, Nataša Branković.

U OŠ “Dušan Radović” već su počeli poslovi oko regulisanja grejanja.

Ovog leta u OŠ “Sveti Sava” radiće se uobičajeni poslovi, pored velikog posla na regulisanju sopstvenog grejanja, kaže direktor, Marjan Rančić.

U OŠ “8. septembar” pored toga što direktorka, Olgica Najdanović, ističe dobre rezultate na polaganju završnog ispita i brojnim takmičenjima, do početka nove školske godine realizovaće se brojni poslovi tako da će škola poprimiti sasvim drugačiji izgled.

Slična situacija je i u najvećoj osnovnoj školi u Pirotu, školi “Vuk Karadžić”. Direktor, Tugomir Cvetković, je zadovoljan uspehom učenika a tokom leta izvodiće se redovni poslovi.