Dejan Čelar u sredu “proziva“! Pobulić, Šuljagić, Manić, Gančev napustili pirotski Radnički! “Pati” još uvek “merka”!

14. januar 2020. 11:30 Sport Pirot Plus Online

 Dejan Čelar, šef Stručnog štaba Radničkog od nedelje je u Pirotu. Juče nam je rekao da je došao ranije kako bi se organizovali svi detalji uoči priprema za nastavak prvenstva.

Ne mogu još uvek da govorim o prelaznom roku. Pregovori sa nekim fudbalerima su u toku , neki od neafirmisanih igrača će doći na probu, tako da se još uvek sa sigurnošću ne može govoriti o eventualnim pojačanjima, rekao je Dejan Čelar, šef Stručnog štaba Radničkig 

Dragan Tomašević, sportski direktor, koji još uvek čeka, da njegovu funkciju  definiše Upravni odbor Radničkog, takodje nije mogao da precizno govori o prelaznom roku. 

Radili smo ovih dana, dogovarali se sa predsednikom Kluba,  šefom Stručnog štaba i Dragoslavom Jocićem o eventualnim novajlijama. Iskristalisali smo koji nam, profil igrača treba. Razgovarali i sa beogradskim superligašima Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim i nadam se da ćemo biti zadovoljni pojačanjima. Potrebne su nam zamene za fudbalere koji su otišli. Na predlog Dejana Čelara, hoćemo da pojačamo konkurenciju na nekim mestima u timu, kaže Dragan Tomašević, sportski direktor Radničkog

Dejan Čelar i Milan Ćirić, njegov prvi saradnik , otputovali su danas u bugarski grad Sandanski, gde će fudbaleri Radničkog biti na pripremama, kako bi se upoznali sa uslovima za rad.

Kako nezvanično  saznajemo  oko  Miloš Spasića  se još uvek vode pregovori. Uključili su se menadžeri, koji žele da ga vode u inostranstvo, postojala je mogućnost da ostane u Srbiji. Izgleda da i sam Spasić u ovom trenutku nije siguran gde bi želeo da igra! Dimitrije Pobulić  je preko Crvene Zvezde otišao u Grafičar, razvojni tim beogradskog superligaša! Golman Šuljagić je pristupio superligašu Javoru iz Ivanjice. Mladi golman Gančev  vraća se u Sofiju, Lazar Manić je ustupljen na šest meseci niškom Sindjeliću.

    Pripreme Radničkog  za nastavak sezone počinju sutra, 15. januara. Prozivka je  u 12 časova na Gradskom stadionu .