Dejan Čelar: Radimo da imamo našu igru bez obzira ko su rivali! Posebno na utakmicama u Pirotu !

25. oktobar 2019. 10:20 Sport Pirot Plus Online

Tek što je završena polusezona, borbe za bodove se nastavljaju. U prvom kolu, u Kragujevcu, pirotski tim je i pored dobre igre i nekoliko prilika za gol, u finišu primio dva gola i ,,od gotovog napravio veresiju,,!

Kada je počelo prvenstvo, Kragujevčani su važili za jednog od kandidata za Super ligu. Pobedom nad Piroćancima najavili su ambicije, ali, kasnije, kako je Liga odmicala, igrali su ispod očekivanja. U poslednjim utakmicama vratili su samopouzdanje i uspeli da poprave utisak.

Pirotski tim, posle odlaska Marka Vidojevića, dobio je još jednog dobrog stručnjaka, Dejana Čelara, koji je više nego uspešno položio prvi ispit, iako je došao dan pre utakmice.

Čelar je tokom ove sedmice imao priliku da, krenuvši ,,od nule,, upozna fudbalere, njihove mogućnosti, oseti atmosferu u svlačionici i razume šta mu valja činiti.

Iako je ekipa iz Bačke Palanke igrala ispod mogućnosti u Pirotu, (smatram da je pirotski tim igrao taktički mudro i da nije dozvolio protivniku da igra bolje ! ) ubedljiva pobeda kao da je najavila da će Čelarov tim tim još bolju igru pružiti protiv imenjaka iz Kragujevca !

Dejan Čelar je na Konferenciji za novinare rekao da se tim pripremao da igra dobro. Ekipe se menjaju, njegova ekipa će nastojati da ima svoju igru i da će tako igrati, bilo ko da je rival. Pogotovo u Pirotu.

Za subotnji meč nije spreman samo golman Rastko Šuljagić koji se oporavlja od povrede.

16.kolo

Rezultati

Sledeće kolo